دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی بادمجان کبابی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
کباب کردن بادمجان ها باعث می شود که ترشی عطر فوق العاده ای داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان کبابی :
بادمجان :♦: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده :♦: 300 گرم
هویج :♦: 200 گرم
سرکه :♦: یک لیتر
زردچوبه :♦: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی :♦: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند :♦: پنج عدد
گردو ریز خرد شده :♦: نصف پیمانه
نمک :♦: به میزان لازم
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
می توانید از مقداری رب انار هم در ترکیب این ترشی استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ابتدا باید
بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم.
می توانید روی منقل یا روی اجاق هم بادمجان ها را کباب کنید.
پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و
در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان و خوش طعم
- ۹۷/۰۷/۰۶