دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و اشتها برانگیز

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان

اگر شما هم نام ترشی بادمجان شکم پر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و اشتها برانگیز

ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

 بادمجان قلمی کوچک  :♦: 3 کیلو

سبزی ترشی :♦: 1/5 کیلو

 ادویه :♦: یک قاشق سوپخوری

 نمک :♦: یک قاشق سوپخوری

 سرکه :♦: به میزان لازم

 

دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و اشتها برانگیز

سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر ابتدا باید

 یک برش 3 سانتیمتری در وسط بادمجان ها ایجاد کنیم و آنها را در سرکه می جوشانیم.

ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادمجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.

سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم .

بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادمجان ها را ازاین مخلوط پرمی کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم .

سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.

دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و اشتها برانگیز

 برای هر یک کیلو بادمجان یک لیوان سرکه لازم است.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان

دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و اشتها برانگیز