آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی هفت بیجار را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
این ترشی در همان لحظه اتمام کار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد.
مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار :
بادمجان :♦: 2 کیلو
فلفل قلمی تند :♦: 2 عدد
ادویه ترشی :♦: 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی) :♦: نیم کیلو
نعنا خشک :♦: 1 قاشق غذاخوری
سیر :♦: 1 بوته
گوجه فرنگی نارس به رنگ سبز :♦: 300 گرم( 4 عدد)
آب غوره یا سرکه :♦: یک کیلو
نمک :♦: 1 قاشق غذاخوری
سبزی معطر( خرد شده) :♦: 250 گرم ( 1 لیوان)
آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد.
طرز تهیه ترشی هفت بیجار :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا باید
بادمجان خام را رنده یا ساطوری می کنیم. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.
گوجه فرنگی ها را که بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می کنیم.
سبزی های معطر را هم بسیار ریز می کنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد.
اگر یک یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشکال ندارد، حتی می توان از خشک شده آن ها نیز استفاده کرد.
سیر را رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می کنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می کنیم.
نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط می کنیم.
در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و
مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن می افزاییم.
آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سرکه طبیعی هم استفاده کرد.
مقدار سرکه مورد استفاده از مقدار آبغوره کمتر است، چون طعم ترش سرکه بیشتر از آبغوره می باشد. این ترشی نباید زیاد آبدار باشد.
آموزش مرحله به مرحله و دستور تهیه ترشی هفت بیجار بسیار خوش طعم و لذیذ
- ۹۷/۰۷/۰۶