آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
طرز تهیه ترشی آجیلی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی آجیلی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
طعم ترشی آجیلی ملس است و خیلی خوشمزه است حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آجیلی :
بادام هندی :♦: 200 گرم
بادام :♦: 200 گرم
گردو :♦: 200 گرم
پسته :♦: 200 گرم
برگه زردآلو :♦: 250 گرم
آب جوش :♦: سه و نیم پیمانه (600 میلیلیتر)
سرکه سفید :♦: سه و نیم پیمانه
چوب دارچین :♦: چند تکه کوچک
هل :♦: یک و نیم قاشق چایخوری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.
طرز تهیه ترشی آجیلی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی آجیلی ابتدا باید
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آنها را جدا کنید.
آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگهها را 1 شب با آبجوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.
سپس آنها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویهها و آجیل را هم اضافه کنید و خ
وب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
تمام آجیلها باید به صورت خام مصرف شوند.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آجیلی خوشمزه با مغز ها و برگ زردآلو
- ۹۷/۰۷/۰۶