فروشگاه اینترنتی با کلاس

فروشگاه اینترنتی با کلاس

فروشگاه اینترنتی با کلاس

فروشگاه اینترنتی با کلاس

فروشگاه اینترنتی با کلاس

آشنایی با بیماری تری‌ کیوریازیس‌ یا تریشینوز

پنجشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۲۹ ق.ظ

آشنایی با بیماری تری‌ کیوریازیس‌ یا تریشینوز

تری‌ کیوریازیس‌,بیماری تری‌ کیوریازیس‌,تری‌ کیوریازیس‌ در بارداری,علائم تری‌ کیوریازیس‌,درمان تری‌ کیوریازیس‌,درمان تری‌ کیوریازیس‌ با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان تری‌ کیوریازیس‌,تری‌ کیوریازیس‌ را چگونه درمان کنیم,تری‌ کیوریازیس‌ در کودکان,تری‌ کیوریازیس‌ در بزرگسالان,تری‌ کیوریازیس‌ در نوزادان,تری‌ کیوریازیس‌ در بهار,تری‌ کیوریازیس‌ در تابستان,تری‌ کیوریازیس‌ در پاییز,تری‌ کیوریازیس‌ در زمستان,آشنایی با تری‌ کیوریازیس‌,همه چیز در مورد تری‌ کیوریازیس‌,تری‌ کیوریازیس‌ واگیردار است,تری‌ کیوریازیس‌ و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان تری‌ کیوریازیس‌

بیماریهای عفونی, انگل

به گزاش بی اس ام اس از شایع‌ترین‌ عفونتهای‌کرمی‌ انسان‌ها‌ تری‌کیوریس‌تری‌ کیورا (Trichuris Trichiura) می باشد . تاکنون افراد زیادی دچار این بیماری شده اند و شاید بتوان گفت حدود نیم‌بیلیون‌ مورد در سراسر جهان‌ مشاهده شده است. در آب‌ وهوای‌ گرمسیری‌ این عفونت شایع‌تر است‌.

راه‌ انتقال‌
با خوردن‌ تخمهای‌ بالغ‌ انگل‌ که‌ معمولا در مدفوع‌ افرادآلوده‌ وجود دارد عفونت‌ انتقال میابد. درعرض‌ 2 تا 4 هفته‌ و در صورتیکه شرایط مناسب‌ از نظر وجود رطوبت ‌در خاک‌ این‌ انگل‌ بالغ‌ می‌شود. تخمها با ورود به‌ بدن‌ باز می‌شوند و لاروها به‌ روده‌ کوچک‌ نفوذ پیدا می‌کنند و پس از مدت 3 تا 10 روز که در آنجا می مانند به‌ آهستگی‌ به‌ سمت‌ پایین‌ حرکت‌ می کنند و تبدیل‌ به‌ کرم‌ بالغ‌ ‌می‌شوند. سکوم‌ و کولون‌ صعودی‌ محل‌ استقرار نهایی‌کرمها می‌باشند.
تا ۳ ماه‌ بعد از عفونت‌ تخم‌ریزی‌ توسط کرمهای‌ ماده‌بالغ‌ انجام می شود.

اپیدمیولوژی‌
در جوامع‌ روستایی‌ به علت عدم وجود تسهیلات‌بهداشتی‌ تری‌ کیوریازیس‌ بیشترین‌ شیوع‌ را دارد. میزبان‌ اولیه‌ انسان‌ ‌است‌. بچه‌ها دچار بیشترین‌ شیوع‌ و شدت‌ عفونت‌ می شوند. دستها، غذاها یا نوشیدنی‌های‌آلوده‌ منتقل کننده ‌تخمهای‌ جنین‌دار می باشند. این احتمال وجود دارد که تخمها توسط مگسها وسایر حشرات‌ نیز منتقل‌ شوند.

بیماریهای عفونی, انگل

علایم‌ بیماری‌
معمولا افراد آلوده‌ هیچ علامتی از خود نشان نمی دهند. اما شکایات ‌شکمی‌ مبهم‌، قولنج‌ شکمی، خارش‌ در ناحیه‌ مقعد مخصوصا شبها از علایم‌ این‌ بیماری‌ است‌. روزانه 05/0 سی‌سی‌ خون‌ در هرروز توسط کرم بالغ مکیده می شود. پس ‌عفونت‌های‌ حاد باعث ایجاد کم ‌خونی‌ خفیف‌ می‌کند.

بیماریهای عفونی, انگل

تشخیص‌ و درمان‌
با مشاهده‌ تخم‌ کرم‌ درگسترش‌های‌ مدفوع‌ این بیماری تشخیص داده می شود. مصرف داروی‌خوراکی‌ مبندازول‌ به‌ میزان‌تعیین‌ شده‌ و تجویز شده توسط پزشک می‌تواند به‌ درمان‌ این‌عفونت‌ کمک‌ کند.

بیماریهای عفونی, انگل

راههای‌ پیشگیری‌
همانند سایر بیماری های عفونی رعایت‌ درست بهداشت‌ فردی‌ واجتماعی‌ ،توجه به استفاده‌ از آب‌ آشامیدنی‌ سالم‌ و بهداشتی‌ ،استفاده از مواد غذایی‌ بهداشتی ، کنترل‌ دقیق و نظارت‌ بر مراحل‌ ایجاد مواد غذایی از تهیه‌ تا تولید، توزیع‌ و فروش‌ مواد غذایی‌ ، انجام‌ معاینات‌دوره‌ای‌ برای‌ افرادی‌ که‌ در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و درصورت‌ ابتلا ، درمان به موقع و مناسب ‌آنها از بهترین روش های پیشگیری در این بیماری می باشد.
منبع:7sib.ir

آشنایی با بیماری تری‌ کیوریازیس‌ یا تریشینوز

  • صفدر مرادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی