گلابی و خواص آن
گلابی و خواص آن
گلابی وحشی،گلابی شاه میوه،گلابی در بارداری،گلابی به انگلیسی،گلابی جنگلی،خواص گلابی
گلابی میوه خوشمزه و پرخاصیت فصل تابستان است .
بهتر است بداندی که قسمت هایی از درخت گلابی که مورد استفاده غذایی و درمانی قرار می گیرد کدامند:
1- میوه 2- برگ 3- پوست درخت آن است.
در واقع گلابی را می توان بصورت خام یا پخته ( مربا و کمپوت) مصرف نمود و میل کرد.
جتاب است بدانید که گلابی میوه ای عالی و گوارا و پرآب و خوشمزه می باشد که خاصیت لینت دهندگی دارد.
گفتنی است که افرادی که یبوست دارندحتما سعی کنند 1 تا 2 عدد گلابی در روز میل کنند
و بلافاصله 1 لیوان آب ولرم بنوشند که خاصیت ملین آن قوی تر گردد تا تاثیر درمانی داشته باشد.
جالب است بدانید که گلابی میوه ای است که به آسانی هضم و جذب بدن می شود.
به یاد داشته باشید که گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که به ویژه نزدیک هسته آن زیادتر است.
به طور کلی این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی گردد.
از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را برطرف می کند.
بهتر است بدانید که اگر پوست گلابی که در معرض نور خورشید قرار دهید ، از نظر ویتامین ها غنی تر می شود.
لازم به ذکر است که به اضافه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن می باشد
بنابراین نباید هنگام خوردن ، پوست آن را از خود گلابی جدا نمایید.
به یاد داشته باشید که کسانی که مبتلا به فشار خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی میل کنند
خون آنها تصفیه خواهد شد و برایشان بسیار مفید می باشد.
در واقع گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است
تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می نماید.
به همین دلیل افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می توانند از آن بهره زیادی ببرند.
لازم به ذکر است که گلابی برای معالجه امراض سینه یک میوه عالی است
و این خاصیت مربوط به تانن آن است و اگر گلابی کمی گس باشد برای سینه باز هم بهتر عمل می کند و مو فرتر است .
البته گلابی به علت دارابودن ارسنیک رعشه را درمان می نماید.
قابل توجه است که ماده مهم دیگری که در گلابی موجود است عنصر بور( BORON ) است
که با افزایش جذب کلسیم ، از بروز پوکی استخوان به ویژه در زنان یائسه جلوگیری می نمایند.
در واقع موادی که برای استخوان ها مفیدند، برای مغز نیز سودمندند.
قابل توجه است که گلابی هم از این قاعده مستثنی نیست و از میوه هایی است که برای حافظه و تمرکز حواس نافع است.
در دوران نقاهت بیماری هایی چون سل، کم خونی و ضعف شدید خوردن مخلوط آب گلابی و به بسیار مفیدو سودمند است.
گفتنی است که گلابی یکی از میوه های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است
و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودنش می باشد.
در واقع گلابی موجب شادابی و طراوت بدن و پوست افراد می گردد.
گلابی خوشمزه و پر از خاصیت را به فرزندانتان بخورانید.
گلابی و خواص آن
مطالب مرتبط:
- ۹۴/۰۹/۳۰